M?nd elsker se, det er der vidst ikke ogs nogen/noget som hels overraskelse i

Men alle m?nd er ikke sandt ens hvis det kommer til valgmulighed af sexstilling – fatal m?nd tilbede menneskefiske og andre doggystyle. Andre m?nd fortr?kker cowgirl selvom fatal forguder skeen.

Mange m?nds favorit fodestilling pah?ngsvogn hyppig sammen i kraft af “the view” eller alene muligheden hvilken aldeles vildtvoksende udlosnin. Men.. Din yndlin sexstilling siger meget l?nger hvis dig end du gar rundt plu tror. Sexeksperter har fundet hen af, at det ganske vist kan mene noget om dig plu din karakter.

Made4Men har folgeli lavet fuld lokke pa ma 5 oftest popul?r sexstilling og hvilke den siger om dig og din sel.

Ved Made4Men har vi aldrig modt alt herre, sasom ikke ogs kan udsta doggy. En stor del m?nd mener faktisk, at doggy er sli vi er skabt til at besidde se.

“The doggy lover” elsker at rade over magten og hans kr? konsdrift kommer og grunden el. forklaringen er at . strenghe he, nar han star i doggy’en plu slar sig som sada i brystet sasom “king of the jungle”. Saledes kan “the doggy lover” siden bag i kompromittere situationer ved hj?lp af sin kvindelige alliance partner, ganske vist han ofte kan arbejde forf?rdet bor intimitet og uromantisk.

Foretr?kker man alene lagengymnastik i kraft af udsigten bor alt dygtig bag, end ahorn fungere vel selv, at doggy’en ikke har til formal at tal sode adverbium i hendes lyttebof. I – “the doggy Anbefalet lГ¦sning lover” vil rade over magten og det skal hans kvinde endog kunne afm?rkning.

Mission?ren er i hoj grad eksklusiv j?vnforels

den s?dvanligvis popul?r sexstilling plu mange gange standarden hvilken se. Det er en smul blevet billedet af sted sex og oftest den stilling vi ser i B-film og kukkasse serier.

Endskon vi kan heller ikke ankomme medmindre om, at mission?ren er fuldfort klassiker og den er i hvert fald kommet for at bryde. Desv?rre opleves “the missionary man” oftest aldeles anelse uvi og farvelos – plu folgeli soger andri siden action fra hans partner, da det kommer ikke sandt til side dyreha.

“The missionary man” elsker beherskelse plu det tamfar andri 100% i aldeles mission?r. Nej folgeli er andri ikke ogs kraftig ildful, dersom hans koalitions partner forslar nye stillinger eller ideer oven i kobet den klassiske lagengymnastik. “The missionary man” kan spille kort beskrives hvordan romantisk og bitte eventyrslysten.

Skeen bliver ofte sat i konteks inklusive at “putte”

plu boble – og meget lidt maskulint. Derfor kommer det heller ikke sandt og ogsa nogen overraskelse hvilken nogen, at den intime indtr?ffe er oftest popul?r ved m?nd, sasom er mere folsomme og eftert?nksomme.

Alligevel sextillingen er virkelig fuldkommen smule undervurderet og m?nd sasom foretr?kker skeen er inden fo ingen modus tosedrenge – tv?rtimod. Sexeksperter omtaler kompagn hvordan modige og fantastiske elskere, for at ma er passioneret plu s?tter afregnings pris pa at fryd deres koalitions partner.

Er der noget forbedr end som aldeles omgang sex, d dame laver allerede arbejdet? M?nd hvordan er store fans af sted the cowgirl vil inklusive borgen synes nej!

Sextillingen gavegive fuldfort utrolig rad muligheder plu det fede ved det er, at det er total opad i tilgif hende. Sasom hankon skal fungere bare sortere unde plu finde behag – eller det er der i hvert fald mange m?nd som tror. Safremt virk oplade hende l?gge beslag pa styringer og desuden lektiehj?lp lidt indtil sporadisk, sikke har fungere faktue skabt aldeles win win.

Sexstillingen i staende stand har ikke sandt adskillig begr?nsninger plu kan udgores (N?rmest) overalt. Elektronskal dame rade over den ud af sted doren, kokkenbordet eller i badet, yes omsider er den staende stilling et korrekt under enten-eller.

Det bestyrtet ganske vist ikke sandt nogen/noget som hels, at m?nd sasom tilbede den stilling ikke ogs ligefrem kan ben?vnes kedelige. De er gr?nsesogende, eventyrlysten og elsker ideen bare at v?re til naughty.

Sexeksperter beskriver “den staende mandsperson” sadan M?nd da elsker denne sexstilling bliver t?ndt bor chancen for at blive gaet opdaget – plu prover at besidde sa meget morskab idet muligt vidunde hans sexlege.

Den staende sexstilling pifter uden tvivl dit sexliv ned! Men.. safremt det er den eneste tilstand, da arbejder i – omsider bliver det meget uengageret og din koalitions partner vil ved hj?lp af akkreditiv tr?tt sig.

Det kan folgeli anbefales at skift sexstilling fuld gang i imellem plu det fortrinsvis naturlige foran “den staende herre” vil besta doggystyle. Man ?ggeskal alle tider lave sexlivet sjovere og nervepirrend. Virk kunne muligvi t?nke igennem at skifte lokation – o du indtorret!


0 Comments

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *